Disclaimer

Disclaimer

Kynologenclub Dordrecht en Omstreken, hierna te noemen KC Dordrecht, verleent u hierbij toegang tot KC Dordrecht en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciĆ«le doeleinden. KC Dordrecht behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

KC Dordrecht spant zich in om de inhoud van de site zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Voor op KC Dordrecht opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan KC Dordrecht nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze site liggen bij KC Dordrecht. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van KC Dordrecht. Van enkele gebruikte afbeeldingen kan de rechtmatige eigenaar niet worden achterhaald. Bent u rechtmatige eigenaar en u wilt niet dat uw afbeelding via deze site wordt gepubliceerd, neem dan contact op met de sitebeheerder en we zullen de afbeelding zsm verwijderen.