Honden EHBO

Bij voldoende deelname wordt een cursus Honden EHBO georganiseerd. De cursus duurt 9 weken. De lessen starten om 19:30 en eindigen rond 21:30.

De cursus Honden EHBO wordt gegeven door een gediplomeerd para-veterinair en is voornamelijk gericht op de hond. De volgende onderwerpen komen onder meer aan de orde:

– Hoe ziet mijn hond er van binnen uit
– Hoe functioneert het lichaam van de hond
– Hoe herken ik dat mijn hond ziek is
– Wat doe ik bij ziekte
– Hoe moet ik o.a. kop, staart en poot verbinden
– Hoe kan ik bepaalde dingen voorkomen

Er zijn in deze cursus zowel theorie- als praktijklessen met “echte” slachtoffers.

Het is een pittige cursus die ook als opstap in de verdere kynologie kan worden gebruikt. Eigenlijk onontbeerlijk voor elke hondenbezitter.

De kosten voor de cursus bedragen € 84,-. Dit bedrag is inclusief het theorieboek en alle benodigde materialen, zoals verband e.d. De cursus wordt afgesloten met een examen.

De cursus wordt gegeven als er minstens 6 gegadigden zijn (herhalingscursisten niet meegerekend). Als u belangstelling heeft kunt u dit laten weten door het online formulier in te vullen.

Herhalingscursus

Voor diegenen die een eerdere cursus Honden EHBO hebben gevolgd bestaat de mogelijkheid de laatste twee lessen van deze cursus te volgen en tevens aan het examen deel te nemen. Daarmee wordt het eerder behaalde certificaat verlengd. De kosten hiervoor zijn € 12,50. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden op het online-formulier.

Online inschrijven:

[contact-form-7 id=”216″ title=”inschrijving_cursus_EHBO”]

PRIVACYBELEID VAN KYNOLOGENCLUB DORDRECHT EN OMSTREKEN.