Doneeractie

Beste trainers en vrijwilligers,

Het zijn momenteel even minder leuke tijden. Maar een iedereen doet wat hij of zij kan om er toch nog wat van te maken en om de mensen in zijn of haar omgeving te helpen waar mogelijk. Helaas ligt onze KC nu ook even “stil” en missen we de sociale activiteiten en saamhorigheid binnen onze eigen club. Om nu toch een steentje te kunnen bijdragen op maatschappelijk vlak in deze moeilijke tijd, heeft de KC een:

“DONEER ACTIE”

in het leven geroepen.Met deze doneer actie willen wij graag de voedselbank steunen. En hierbij willen wij jullie allemaal vragen om mee te doen!! Hoe hadden we dat in gedachte?

We vragen jullie geen geld, wat we wel van jullie vragen is deze donatie te steunen d.m.v. jullie “witte kaarten”. De KC gaat de waarde van elke door jullie ingeleverde “witte kaart” doneren aan de voedselbank. Heb je thuis nog witte kaarten liggen, of wil je je kaarten van het afgelopen seizoen (liggen nog op de KC) doneren?

Dan kun je het volgende doen:

  1. De “witte kaarten” die je wil doneren, scheur je doormidden
  2. Of geef aan dat je de kaarten van het afgelopen seizoen wilt doneren.
  3. Maak vervolgens een foto van het aantal door jou doorgescheurde kaarten.
  4. Daarna stuur de gemaakte foto naar joan@kcdordrecht.nl
Afbeelding met water, paar, blauw, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

De waarde van de door jou ingeleverde kaarten zullen wij namens de KC doneren aan de voedselbank. Bovenstaande kaarten vertegenwoordigen al een donatie waarde van Euro 82,50. Daar bovenop zal de KC de helft van de door jullie ingeleverde waarde aan kaarten extra doneren. Hierdoor komt de donatie waarde van bovenstaande 5 kaarten dus al uit op Euro 123,75!!

Doe mee met onze actie en help zo de voedselbank!!

We hopen van jullie te horen 😊

Blijf gezond en hopelijk tot snel!!

Peter en Joan

Namens het bestuur van KCD