Nieuwe lay-out website

in 2017 is de website al een klein beetje verandert, onder andere zijn de cursussen nu actueel en goed aan te passen door de cursusadministratie.

Na de zomer is ook de vermelding bij Google in orde gemaakt hierbij moet u denken aan de openingstijden en telefoonnummers. De vermelding bij Google geeft ons ook de kans deze als “uithangbord” te gebruiken voor evenementen.

De bezoekersaantallen van de website zijn boven verwachting zo zijn er in het afgelopen jaar 155000 bezoekers geweest waarvan er 30000 ook op de site zijn gaan zoeken voor informatie en de meest bezochte pagina na de home pagina is de cursus pagina.

De huidige website heeft problemen om op alle schermen de juiste informatie te presenteren. Om nog makkelijker op de verschillende schermen de website te openen is er per 1 januari 2018 een nieuwe lay-out, de menu’s en inhoud zijn hetzelfde gebleven echter door deze aanpassing is de website goed te lezen van telefoon tot vaste computer. hieronder een klein voorproefje:

Website op computer
Website op de telefoon
Website op tablet (landscape)

Er word nog aan details gewerkt zoals lettertype en kleur maar zo zal het er ongeveer uit gaan zien.

 

Webmaster